Nieuws

Lees verder voor actuele berichten ook in de Weekbrug.

De Weekbrug is het wekelijkse mededelingenblad van de Hartebrugkerk.


7 juni 2020

Langzamerhand worden de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan versoepeld.

Ook de kerken mogen onder strenge voorwaarden vieringen houden. Vanaf juli kunnen maximaal 100 kerkgangers in de kerk vanwege de 1.5 meter regel.  Koorzang is niet toegestaan en ook meezingen mag niet, vanwege het besmettingsgevaar.

Gezien het beperkte aantal kerkgangers dat de viering kan bijwonen moet u zich van tevoren aanmelden! (zonder aanmelding geen toegang). Bij voorkeur kunt u zich via e-mail aanmelden, heeft u hier geen beschikking over dan kunt u zich telefonisch aanmelden.  Stuurt u een e-mail naar hartebrugkerk@kpnmail.nl of belt u met 071 512 04 01 tussen 10.30 en 12.00 uur op de vrijdag voorafgaand van de dienst. Naam/namen, e-mailadres en/of telefoonnummer moeten worden genoteerd. 

De kans bestaat dat meer mensen zich aanmelden dan er zitplaatsen beschikbaar zijn. Het secretariaat laat het u uiterlijk zaterdag 16.00 uur weten als er geen zitplaats beschikbaar is. U kunt eventueel ook de viering volgen via de (livestream) viering. Kijkt u hiervoor op de Vieringen pagina

De Eucharistievieringen op donderdag om 12.30 uur met pater Leo van Ulden ofm zijn ook weer van start gegaan. Voor deze viering wordt voor de dienst uw naam, e-mailadres en telefoonnummer genoteerd. U hoeft zich hier niet van tevoren voor aan te melden. Er worden maximaal 30 kerkgangers toegelaten.


22 februari 2020