Nieuws

Lees verder voor actuele berichten ook in de Weekbrug.

De Weekbrug is het wekelijkse mededelingenblad van de Hartebrugkerk.


17 december 2017

Het Kerstconcert van het Hartebrugkoor wordt gehouden op:

Zondag 17 december 2017 om 15.00 uur in de Hartebrugkerk.

Voor informatie, programma en kaarten reserveren zie de website van het koor:
www.hartebrugkoor.nl

 


5 december 2017

Gratis parkeren met Kerstmis

 Jaren achtereen hebben bezoekers van de Hartebrugkerk gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om in de kerstnacht de auto te parkeren in de Haarlemmerstraat.

Na de herinrichting en nieuwe bestrating van de Haarlemmerstraat en de Lange Mare is, ondanks intensieve pogingen van onze kant, deze mogelijkheid komen te vervallen.

De betrokken wethouder van de Gemeente Leiden heeft begrip voor ons probleem getoond en is met de directeur van Stadsparkeerplan Leiden tot de volgende overeenkomst gekomen:

  • Op kerstavond en beide kerstdagen kan er door bezoekers van de Hartebrugkerk gratis geparkeerd worden op parkeerterrein Haagweg. Bezoekers worden gratis met busjes naar de kerk vervoerd. De nachtmis begint bij ons om 21.30 uur. De mis op 1e kerstdag om 11.15 uur.
  • Bij aankomst op het parkeerterrein moet er wel een ticket uit het meldingsapparaat gehaald worden anders gaat de slagboom niet open.
  • Vervolgens worden in de kerk uitrij-kaarten uitgedeeld, zodat men zonder kosten het parkeerterrein kan verlaten.
  • Voor personen die slecht ter been zijn en niet over vervoer beschikken wordt de mogelijkheid open gehouden om hen van huis op te halen en weer terug te brengen.

 We zijn zowel de Gemeente Leiden als het Stadsparkeerplan zeer erkentelijk voor de geboden service!  Heel veel dank!